Geef kracht aan jouw natuurlijke schoonheid met permanente make-up


Permanente make-up (PMU) is inmiddels een populaire beautybehandeling. We horen vaak van klanten dat het tijdbesparend is en dat ze met meer zelfvertrouwen uit bed stappen. Je kunt PMU als een tattootechniek zien die je make-up (deels) vervangt. Bij deze semi-permanente make-up techniek wordt inkt in de bovenste laag van de huid aangebracht om de gewenste look te creëren.

Powder brows


De powderbrow-techniek is de nieuwste en meest verfijnde techniek op het gebied van semi-permanente make-up voor wenkbrauwen. Door middel van een machine en een fijn naaldje dat met een bepaalde snelheid op en neer gaat in de eerste en tweede huidlaag, wordt een mooi natuurlijk poedereffect als resultaat behaald.

Powderbrows is een speciale manier van semi-permanente make-up die een mooie volle wenkbrauw creëert. Het fijne naaldje laat kleine stipjes achter op de huid wat een natuurlijk poedereffect geeft, maar toch de wenkbrauw mooi inkleurt.

Het is een techniek waarbij we door middel van het poedereffect, de wenkbrauwen een mooie vorm geven en voller laten lijken. Het is een semi-permanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 2 tot 3 jaar het resultaat zal zijn vervaagd. We raden aan om dan een touch-up behandeling in te plannen. Hierdoor is het mogelijk om de vorm en kleur jaarlijks te laten aanpassen, meegaand met de nieuwste wenkbrauwtrends.


WERKWIJZE

Voordat er wordt gestart met de behandeling, worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure uitleggen. Ook het toestemmingsformulier zal met je doorgenomen worden. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdend met jouw wensen en de vorm van je gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen, zal de styliste starten met de behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de hygiënerichtlijnen voor tatoeëerders en piercers.

De behandeling duurt 2 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 à 8 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling, die inbegrepen is in de prijs. 


Prijs - €400


VOORDELEN VAN POWDERBROWS

 • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
 • Tijdbesparend
 • Volle en poederachtige look door de Powderbrows techniek
 • Semi-permanent, wat u de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen
 • Natuurlijke look door het ombré effect


VERZORG

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.

 • Geen alcohol en drugs 24 uur voorafgaand aan de behandeling.
 • Geen cafeïne (koffie, thee, cola of energydrinks) voor de behandeling.
 • Geen zon/zonnebankkuur voor de behandeling.
 • Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met je arts).
 • Geen aspirine of ibuprofen innemen voorafgaand aan de behandeling.
 • 2 paracetamols (500 mg) vlak voor de behandeling mogen WEL worden ingenomen.
 • Geen corticosteroïdencrème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de behandeling.

NAZORG

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de nazorginstructies uitgebreid met je bespreken en zal je tips geven om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw prachtige, nieuwe wenkbrauwen.

De eerste 72 uur na de behandeling raden we je aan om je wenkbrauwen droog te houden en elke twee uur (5x/dag) een dun laagje zalf aan te brengen. Bovendien adviseren we je ook om je wenkbrauwen tijdens de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming.

72 uur na de behandeling tot en met 5 dagen na de behandeling mag je jouw wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep. Het is nog steeds aangeraden om elke 2 uur een dun laagje zalf aan te brengen.

Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Semi permanente eyeliner


DEEPLINER

Deepliner is een semipermanente make-up techniek toegepast met een machinale nano naald. Hier wordt simpelweg een accent op de wimperlijn gelegd.

LET OP: Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.


 • Deepliner onder de ogen - €300
 • Deepliner boven en onder de ogen - €400
 • Deepliner onder de ogen - €230EYELINER

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van een eyeliner dankzij de nieuwe semipermanente make-up techniek voor eyeliner!

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken.


 • Eyeliner boven de ogen - €350
 • Eyeliner boven en onder de ogen - €450
 • Eyeliner onder de ogen - €250DESIGNLINER

Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald.

De designliner is de klassieke eyeliner met een wing.

Dit is niet geschikt voor dames boven de 40 jaar die zware oogleden hebben.


 • Design boven de ogen - €400
 • Design boven en onder de ogen - €500

Semi permanent lips


FULL LIPS 

Bij deze behandeling wordt de vorm van de lippen geaccentueerd & lijken de lippen optisch voller. De tint kan gekozen worden naar wens: zacht, nude, poederig, pink, peach of juist intenser. De kleurtint is meer dekkend vandaar dat de vorm van de lippen gecorrigeerd kan worden. Deze behandeling wordt ook aanbevolen om natuurlijk gepigmenteerde (bruinere) lippen frisser te laten lijken (lip enlightment).

Het resultaat van de eerste behandeling vervaagt 60-70%. Bij normale lippen blijft het resultaat tot 5jaar (afhankelijk van de jaarlijkse bijwerking).

Er zijn uitzonderingen bij droge tot zeer droge lippen. Vraag naar meer info tijdens de behandeling.


Prijs - €450


LUMINOUS LIPS

Bij deze behandeling wordt de vorm van de lippen geaccentueerd & lijken de lippen optisch voller. De tint kan gekozen worden naar wens: zacht, nude, poederig, pink, peach of juist intenser.

Integenstelling tot de Full lips techniek is de kleurtint minder dekkend. De lippen worden in verschillende gradaties gepigmenteerd, met enkele oplichtingen, waardoor het resultaat heel soft oogt.

Het resultaat van de eerste behandeling vervaagt 60-70%. Bij normale lippen blijft het resultaat tot 5jaar (afhankelijk van de jaarlijkse bijwerking).

Er zijn uitzonderingen bij droge tot zeer droge lippen. Vraag naar meer info tijdens de behandeling.


Prijs - €450