Chemische peeling - Mesopeel


Bij Atelier Beauté bieden we ook professionele chemische peeling behandelingen aan om je huid te vernieuwen en verjongen. Onze chemische peelings zijn ontworpen om dode huidcellen te verwijderen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, en de algehele textuur en uitstraling van je huid te verbeteren.


En goed nieuws! We hebben momenteel een speciale actie lopen voor onze chemische peeling behandelingen. Als je kiest voor een pakket van 5 beurten, bieden we de laatste behandeling aan met een korting van 50%!

Dit is de perfecte gelegenheid om je huid een complete transformatie te geven en tegelijkertijd te besparen.


Dus, als je droomt van een stralende en jeugdige huid, aarzel dan niet om van onze speciale aanbieding te profiteren. Onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om je te begeleiden op weg naar een prachtige huid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze chemische peelings je huid kunnen transformeren.


Om echt huidverbeterend te werken raden wij een kuurverband aan van 5 behandelingen.

Microneedling


Bij Atelier Beauté bieden we hoogwaardige microneedling-behandelingen aan, een effectieve methode om de textuur en uitstraling van je huid te verbeteren.

Onze microneedling-techniek maakt gebruik van kleine naaldjes om microscopische puncties in de huid te creëren, waardoor de natuurlijke collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid strakker en gladder wordt.


En nu hebben we geweldig nieuws! We hebben een speciale actie lopen voor onze microneedling-behandelingen. Als je kiest voor een pakket van 5 behandelingen, bieden we de laatste behandeling aan met een korting van maar liefst 50%!

Dit is de ideale kans om je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd te besparen.


Bij Atelier Beauté begrijpen we hoe belangrijk het is om voor je huid te zorgen, en we streven ernaar om je de best mogelijke resultaten te bieden. Liselotte staat klaar om je te begeleiden op weg naar een stralende en jeugdige huid. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van deze speciale aanbieding en ontdek hoe microneedling je huid kan transformeren.


Om echt huidverbeterend te werken raden wij een kuurverband aan van 5 behandelingen.

Global eyecon


Global Eyecon is een innovatief product dat speciaal is ontwikkeld voor de delicate huid rondom de ogen. Met zijn geavanceerde formule richt Global Eyecon zich op de voornaamste tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen. Door gebruik te maken van krachtige ingrediënten en geavanceerde technologie, helpt Global Eyecon de huid te verstevigen, hydrateren en verhelderen. Het resultaat is een jeugdiger uitziende oogzone die straalt van vitaliteit. Met Global Eyecon hoef je je geen zorgen meer te maken over vermoeide ogen of tekenen van veroudering. Geef je ogen de aandacht die ze verdienen en ontdek de magie van Global Eyecon voor een verfrissende en jeugdige oogopslag.


Deze behandeling is enkel te boeken met 6 beurten (1 behandeling elke week)


Week 1: Peeling

Week 2: Needling

Week 3: Peeling

Week 4: Needling

Week 5: Peeling

Week 6: Needling

Cosmelan - depigmetatie


De Cosmelan-behandeling is een krachtige oplossing voor het verminderen van pigmentproblemen en het verkrijgen van een egale huid. Met behulp van een unieke formule wordt de overproductie van melanine geremd, waardoor donkere vlekken, melasma en andere vormen van hyperpigmentatie worden verminderd. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en kan worden aangepast aan individuele behoeften. Na de behandeling kan er wat roodheid en schilfering optreden, maar dit verdwijnt snel en maakt plaats voor een stralende en egale teint. Cosmelan biedt een effectieve en veilige oplossing voor mensen die dromen van een vlekkeloze huid. Ontdek de voordelen van de Cosmelan-behandeling en herwin je zelfvertrouwen met een prachtige huid.

Mesoeclat


Mesoeclat is een geavanceerde behandeling die zorgt voor een onmiddellijke opfrissing en verjonging van de huid. Deze niet-invasieve procedure combineert mesotherapie en chemische peelings om de huid te revitaliseren, te hydrateren en te verjongen. Mesoeclat stimuleert de collageenproductie, vermindert fijne lijntjes, verheldert de teint en verbetert de algehele textuur van de huid. Met een gepersonaliseerde aanpak kan de behandeling worden afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Na de Mesoeclat-behandeling ziet je huid er stralend, vernieuwd en jeugdig uit. Ontdek de kracht van Mesoeclat en geef je huid een boost van vitaliteit en schoonheid.


Deze behandeling doen we enkel in kuurverband van 5 beurten.

1 behandeling om de 2 weken