Mini facial 30'


Mesoestetic biedt een uitgebreide gelaatsverzorging die gericht is op het optimaliseren van de conditie van de huid. Met behulp van geavanceerde formules en technologieën wordt de huid diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Mesoestetic maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten en innovatieve behandelingen, zoals mesotherapie, om een gezonde en stralende huid te bevorderen. De gelaatsverzorgingsbehandelingen van Mesoestetic zijn ontworpen om de huid te verzorgen en te laten stralen.


 • Diepe dubbele reiniging
 • Tonic
 • Peeling
 • Masker
 • Aangepast serum
 • Verzorging
 • SPF

Classic facial


Bij een classic facial behandeling gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering, waarbij we uw huid grondig analyseren. De huid wordt gereinigd, gepeeld, hersteld en beschermt. Tijdens deze behandeling besteden we extra aandacht aan de oogcontour.


 • Dubbele reiniging
 • Tonic
 • Peeling
 • Enzymatische peeling ogen
 • Serum
 • Masker
 • Led therapie
 • Serum
 • Dagverzorging
 • SPF


Deze facial kan je upgraden met verschillende supplementen. Je kan onder andere kiezen tussen:

 • Dermaplaning
 • Lichte chemische peeling
 • Liftend masker decolleté
 • Massage
 • Alginaatmasker
 • Aquafacial van de t-zone
 • Cryotherapie

Bij het boeken van uw supplement kan je de volledige uitleg terugvinden over alle supplementen.

Mommy glow treatment


Een mommy glow gelaatsverzorging is niet alleen geschikt voor moeders na de bevalling, maar ook veilig en geschikt voor zwangere dames. Het biedt een ontspannende en hydraterende behandeling om de huid te voeden, te kalmeren en te laten stralen tijdens de zwangerschap. Een verwennerij voor elke fase van het moederschap.

Aquafacial


Aquafacial is een geavanceerde huidbehandeling die een grondige reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie combineert. Met behulp van een uniek spiraalvormig uiteinde en gepatenteerde technologie wordt de huid zachtjes geëxfolieerd en onzuiverheden verwijderd. Tegelijkertijd worden voedende serums diep in de huid geïnfuseerd, waardoor de huid direct een frisse en stralende uitstraling krijgt. Aquafacial is geschikt voor alle huidtypes en biedt direct zichtbare resultaten.


Je kan kiezen uit een basisverzorging of een deluxe aquafacial.


Basis:


- Dubbele reiniging

- Tonic 

- S1 Solution 

- S2 Solution ( Hierbij zuigen we alle mee-etertjes, onzuiverheden,... uit de huid) 

- S3 Solution 

- Dagverzorging 

- SPF


Deluxe:


- Dubbele reiniging 

- Tonic 

- S1 Solution 

- Extra peeling 

- S2 Solution ( Hierbij zuigen we alle mee-eters, onzuiverheden,.. uit de huid)

- S3 Solution 

- Cryotherapie 

- Masker

- Led therapie 

- Serum 

- Dagverzorging 

- SPF


Ook bij deze behandelingen kan je extra supplementen kiezen

Supplement Dermaplaning


Dermaplaning is een populaire huidbehandeling waarbij een speciaal mesje wordt gebruikt om zachtjes de dode huidcellen en vellushaartjes (peach fuzz) van het gezicht te verwijderen. Het resultaat is een gladdere, stralende huid. Dermaplanning kan ook een ideale aanvulling zijn op andere gelaatsverzorgingsbehandelingen, zoals classic en relax therapy of bij de aquafacial, omdat het de effectiviteit van deze behandelingen kan versterken en een diepere opname van producten mogelijk maakt.


De haartjes zullen NIET harder, donkerder of in stoppels teruggroeien.

Supplement lichte chemische peeling


Een lichte chemische peeling heeft verschillende voordelen:


1. Verbeterde huidtextuur: Een lichte peeling verwijdert dode huidcellen en bevordert de vernieuwing van de huid, waardoor de huid gladder en zachter wordt.


2. Verminderde fijne lijntjes en rimpels: Chemische peelings kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels.


3. Verminderde pigmentvlekken: Peeling kan pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en zonneschade verminderen, waardoor de huid egaler wordt.


4. Verbeterde huidskleur en teint: Het kan helpen bij het verminderen van roodheid, ongelijke teint en acne littekens, waardoor de huid er egaler uitziet.


5. Stimulatie van collageenproductie: Sommige chemische peelings kunnen de productie van collageen stimuleren, wat de huid steviger en elastischer maakt.


6. Vermindering van acne en verstopte poriën: Peeling kan helpen bij het verminderen van acne-uitbraken en het ontstoppen van poriën, wat resulteert in een schonere huid.


7. Minimal downtime: Lichte chemische peelings hebben meestal minimale bijwerkingen en vereisen weinig hersteltijd in vergelijking met diepere peelings.


8. Verbeterde opname van huidverzorgingsproducten: Na een peeling kunnen huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen, wat hun effectiviteit verhoogt.

Supplement cryotherapie


Cryotherapie in een facial is een behandeling waarbij lage temperaturen worden gebruikt om de huid te verjongen en verschillende huidproblemen aan te pakken.


Behandeling: De gekoelde cryo-tool wordt zachtjes over uw gezicht bewogen. Dit veroorzaakt een verkoelend effect op de huid.


Voordelen:

- Huidverstrakking: De koude temperatuur helpt de bloedvaten te vernauwen, wat kan leiden tot een tijdelijke versteviging van de huid.

- Ontstekingsremmend: Cryotherapie kan ontstekingen verminderen, wat nuttig kan zijn bij huidproblemen zoals acne.

- Verminderde poriën: Het kan helpen om de grootte van de poriën tijdelijk te verkleinen.

- Verbeterde bloedcirculatie: De behandeling kan de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezondere teint.


Cryotherapie in een facial wordt vaak als verkwikkend ervaren vanwege het verfrissende gevoel van de kou op de huid. Het kan een aanvullende behandeling zijn om de huid te verjongen en te revitaliseren.


Supplement alginaatmasker


Een alginaatmasker is een huidverzorgingsproduct dat is gemaakt van alginaten, die afkomstig zijn van bruin zeewier.

Dit type masker heeft verschillende functies en voordelen:


1. Hydratatie: Alginaatmaskers hebben de eigenschap om vocht vast te houden, waardoor ze uitstekend zijn voor het hydrateren van de huid. Ze helpen de huid te voorzien van essentiële vochtigheid, wat kan helpen bij het verminderen van droogheid en schilfering.


2. Verkoeling en kalmering: Ze voelen vaak koel aan wanneer ze op de huid worden aangebracht, wat kan helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie. Dit maakt ze geschikt voor mensen met gevoelige huidtypes.


3. Verstrakking en versteviging: Alginaatmaskers hebben de eigenschap om snel uit te harden en zich aan te passen aan de contouren van het gezicht. Hierdoor kunnen ze een tijdelijk verstrakkend en verstevigend effect op de huid hebben.


4. Reiniging: Het aanbrengen van een alginaatmasker kan helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en overtollig talg van de huid, waardoor de poriën tijdelijk kunnen worden gereinigd.


5. Voedingsstoffen en mineralen: Alginaatmaskers bevatten vaak mineralen en andere voedingsstoffen die de huid kunnen voeden en revitaliseren.


Een alginaatmasker wordt in poedervorm gemengd met water om een gelachtige substantie te creëren, die vervolgens op het gezicht wordt aangebracht. Na enkele minuten hardt het uit en kan het eenvoudig worden verwijderd. Het specifieke effect kan variëren afhankelijk van de ingrediënten die aan het masker zijn toegevoegd, zoals hydraterende stoffen, antioxidanten of andere huidverzorgingsingrediënten.


Wij hebben 2 soorten: cryolift en hydra C mask


Cryolift wordt heel vaak samen met microneedling genomen omwille van zijn intens kalmerend effect